Brambory

Výroba je zaměřena především na produkci konzumních, raných brambor salátového či přílohového typu. Pro dosažení časnější sklizně je určité množství sadbových brambor naklíčeno ve specializovaných skladech a po výsadbě nakryto netkanou textilií. Pro optimalizaci kvality a výnosu je srážkový deficit  kompenzován pásovou závlahou. Celková plocha brambor se pohybuje okolo 350 ha.

BRAMBORY

  • konzumní, varné typy A – salátové,  B – přílohové
  • rané, polorané, červenoslupké
  • průmyslové – výroba škrobu

Zelenina

Výrobní úsek zeleniny zahrnuje širokou škálu druhů. Pro zajištění nejvyšší kvality a čerstvosti jsou veškeré výpěstky sbírány ručně a co nejdříve přepravovány k prodejcům na pult. Každá ředkvička i mrkev je pečlivě vložena do svazku a omyta pitnou vodou. 

ŘEDKVIČKA

  • dostupnost od poloviny dubna do konce října

CIBULKA LAHŮDKOVÁ

  • svazky
  • dostupnost od poloviny dubna do poloviny listopadu
Celer bulvový

CELER BULVOVÝ

  • s natí
  • dostupnost od poloviny června do poloviny listopadu
Petržel naťová

PETRŽEL KADEŘAVÁ

  • dostupnost od poloviny května do poloviny října
Petržel kořenová

PETRŽEL KOŘENOVÁ

  • svazky
  • dostupnost od konce června do poloviny listopadu
Mrkev obecná

MRKEV OBECNÁ

  • svazky
  • dostupnost od konce května do poloviny listopadu
Meloun vodní

MELOUN VODNÍ

  • dostupnost od konce července do poloviny září
Kopr vonný

KOPR VONNÝ

  • dostupnost od poloviny května do konce září