Brambory
Výroba je zaměřena především na produkci konzumních, raných brambor salátového či přílohového typu. Pro dosažení časnější sklizně je určité množství sadbových brambor naklíčeno ve specializovaných skladech a po výsadbě nakryto netkanou textilií. Pro optimalizaci kvality a výnosu je srážkový deficit kompenzován pásovou závlahou. Celková plocha brambor se pohybuje okolo 350 ha.
|  | BRAMBORY | 
| 
 | 
Zelenina
Výrobní úsek zeleniny zahrnuje širokou škálu druhů. Pro zajištění nejvyšší kvality a čerstvosti jsou veškeré výpěstky sbírány ručně a co nejdříve přepravovány k prodejcům na pult. Každá ředkvička i mrkev je pečlivě vložena do svazku a omyta pitnou vodou.
|  | ŘEDKVIČKA | 
| 
 | 
|  | CIBULKA LAHŮDKOVÁ | 
| 
 | 
|  | CELER BULVOVÝ | 
| 
 | 
|  | PETRŽEL KADEŘAVÁ | 
| 
 | 
|  | PETRŽEL KOŘENOVÁ | 
| 
 | 
|  | MRKEV OBECNÁ | 
| 
 | 
|  | MELOUN VODNÍ | 
| 
 | 
|  | KOPR VONNÝ | 
| 
 | 
