Brambory
Výroba je zaměřena především na produkci konzumních, raných brambor salátového či přílohového typu. Pro dosažení časnější sklizně je určité množství sadbových brambor naklíčeno ve specializovaných skladech a po výsadbě nakryto netkanou textilií. Pro optimalizaci kvality a výnosu je srážkový deficit kompenzován pásovou závlahou. Celková plocha brambor se pohybuje okolo 350 ha.
BRAMBORY |
|
|
Zelenina
Výrobní úsek zeleniny zahrnuje širokou škálu druhů. Pro zajištění nejvyšší kvality a čerstvosti jsou veškeré výpěstky sbírány ručně a co nejdříve přepravovány k prodejcům na pult. Každá ředkvička i mrkev je pečlivě vložena do svazku a omyta pitnou vodou.
ŘEDKVIČKA |
|
|
CIBULKA LAHŮDKOVÁ |
|
|
CELER BULVOVÝ |
|
|
PETRŽEL KADEŘAVÁ |
|
|
PETRŽEL KOŘENOVÁ |
|
|
MRKEV OBECNÁ |
|
|
MELOUN VODNÍ |
|
|
KOPR VONNÝ |
|
|